Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se > Aktiviteter > Göteborg > Åk på härlig RIB-tur ut till Vinga Fyr och ta ett dopp eller en picknick
rib-till-vinga

Åk på härlig RIB-tur ut till Vinga Fyr och ta ett dopp eller en picknick

Åk ut på en härlig tur med ribbåt i Göteborgs skärgård med stopp på Vinga Fyr. Perfekt som företagsevent, till svensexan eller bara för en härlig dag med kompisgänget. Rib-turen utgår från Klippan / Novotel (nästan under Älvsborgsbron) där vi inleder med genomgång samt förser er med säkerhetsutrustning och overaller. Sen går turen med ribbåten via “Snobbrännan” innan vi sätter kurs mot Vinga. På plats ute på ön så väljer ni själva vad ni vill göra. Ni kan antingen gå en rundtur kring ön, bada eller bara koppla av. Vill ni ha en picknick så fixar vi en god picknickkorg och dryck. Turen tar totalt 2 timmar. Stoppet på Vinga är ca 30 – 40 min. Vi rekommenderar att ni är på plats 10 min innan inbokad avfärd mot Vinga.

Ta mig till aktivitet

Om Aqua Event

Aquaevent är aktivitets- och upplevelsebolaget på västkusten med störst utbud året om, som med förkärlek till hav vänder sig till både privatpersoner och företag.

Aquaevents mål är att kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser med bra kvalitet som man inte provat innan. Skulle ni nu ha provat, vill ni göra de igen. Varje år ska vi ha nya upplevelser på land, nya turer med RIB båtarna, de senaste och roligaste vattenskotrarna att erbjuda.

Utan våran duktiga och ständigt leende personal är Aquaevent ingenting. Våra aktivitetsledare, skeppare och navigatörer, seglare och flyboardinstruktörer har många år bakom sig inom events och upplevelser och är de bästa på västkusten när det gäller att ge er kunder en minnesvärd, rolig och säker upplevelse.