Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se > Aktiviteter > Göteborg > Åk på sälsafari och upplev en härlig tur i Göteborgs skärgård
sal

Åk på sälsafari och upplev en härlig tur i Göteborgs skärgård

Denna RIB-tur kommer att ger er fart och fläkt samtidigt som ni får uppleva skärgården utanför Göteborg och sist men inte minst så besöker vi stora sälkolonier av knubbsäl. Vi kommer glida mellan kobbar och skär med vår snabba ribbåt och under turen kommer vi berätta mer om de områden vi passerar. Vi kommer även ger er kunskap om sälens vardag. När motorerna stannats så är det inte ovanligt att de nyfikna sälarna simmar upp till båten.

Priserna är (ex. moms) 8000 kr per ribbåt + 169 kr per person för den stora RIB-båten som tar 12 personer och 5500 kr per ribbåt + 169 kr per person för denna lilla båten som tar max 7 personer. Turen tar ca 2 till 2,5h och utgår från antingen Saltholmen, Långedrag, Klippan, Eriksberg eller Stenpiren.

 

 

Ta mig till aktivitet

Om Add Venture

AdVenture Särö AB är ett företag som startades 2002 i Särö. AdVenture Särö kan idag erbjuda er sjötransporter med olika båtar och helhetslösningar för ert arrangemang för upp till 100 personer.

Transporter, Sjötaxi, tävlingar, konferenser, mat, upplevelser, vi kan erbjuda allt enligt ert önskemål. Vi strävar dagligen efter att se till att du som gäst skall få ut så mycket som möjligt av ditt event. AdVenture lägger stor vikt på att säkerheten kommer i första hand så att du som gäst kan slappna av och bara njuta av vad som bjuds.

Vi kan kusten – Välkommen till ditt äventyr med oss!