Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se > Aktiviteter > Göteborg > Åk på RIB Krogsafari i Göteborgs underbara skärgård
krogsafari_uppd_aquaevent

Åk på RIB Krogsafari i Göteborgs underbara skärgård

Åk med oss på en krogsafari genom Göteborgs underbara skärgård. En perfekt aktivitet för såväl företaget som för en svensexa eller möhippa. Här får ni känna på farten i en RIB, testa på de riktigt bra ö-krogar och socialisera med varandra.

Upplägget ser ut enligt följande. Vi inleder med en genomgång samt vid behov ombyte (vi har overaller) innan vi tar er med på en fartfylld upplevelse med två eller tre kort stopp för öl/cider/vin på några av de charmiga ö-krogar som finns. Ni väljer själv vilka stopp men tips på bra krogar är: Åstols Rökeri, Trålverket, Salt & Sill, Pater Noster, Björholmens Marina, Mollösunds Wärdshus, Petersons Krog, Slussens Pensionat, Skottarn, Norra Hamnen 5 och Pelles Rökeri.

Ta mig till aktivitet

Om Aqua Event

Aquaevent är aktivitets- och upplevelsebolaget på västkusten med störst utbud året om, som med förkärlek till hav vänder sig till både privatpersoner och företag.

Aquaevents mål är att kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser med bra kvalitet som man inte provat innan. Skulle ni nu ha provat, vill ni göra de igen. Varje år ska vi ha nya upplevelser på land, nya turer med RIB båtarna, de senaste och roligaste vattenskotrarna att erbjuda.

Utan våran duktiga och ständigt leende personal är Aquaevent ingenting. Våra aktivitetsledare, skeppare och navigatörer, seglare och flyboardinstruktörer har många år bakom sig inom events och upplevelser och är de bästa på västkusten när det gäller att ge er kunder en minnesvärd, rolig och säker upplevelse.