Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se > Aktiviteter > Göteborg > Tävla mot dina vänner i en RIB kamp i Göteborgs skärgård
ribbat-event-kamp

Tävla mot dina vänner i en RIB kamp i Göteborgs skärgård

En RIB Kamp är den perfekta aktiviteten för en svensexa/möhippa eller jobbgänget. Aktiviteten inleds med att vi ses på bryggan för genomgång och lagindelning. Vi kommer sen att köra er med ribbåtar till tre olika öar/hamnar där ni kommer att få utmaningar som ni ska lösa ihop. I halvlek så kommer vi att ta en paus och lite att dricka. När vi sen kommer till sista stationen kommer vi att ha en final för att kora en vinnare i vår RIB-kamp.

Priset är 5000 kr per RIB + 200 kr per person. Priset gäller för minst 6 personer totalt och för avfärd från Stenungsund. Max 12 personer per RIB.

Ta mig till aktivitet

Om Aqua Event

Aquaevent är aktivitets- och upplevelsebolaget på västkusten med störst utbud året om, som med förkärlek till hav vänder sig till både privatpersoner och företag.

Aquaevents mål är att kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser med bra kvalitet som man inte provat innan. Skulle ni nu ha provat, vill ni göra de igen. Varje år ska vi ha nya upplevelser på land, nya turer med RIB båtarna, de senaste och roligaste vattenskotrarna att erbjuda.

Utan våran duktiga och ständigt leende personal är Aquaevent ingenting. Våra aktivitetsledare, skeppare och navigatörer, seglare och flyboardinstruktörer har många år bakom sig inom events och upplevelser och är de bästa på västkusten när det gäller att ge er kunder en minnesvärd, rolig och säker upplevelse.