Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se - RIB-upplevelser över hela Sverige
Ribbåt.se > Aktiviteter > Göteborg > Utmana varandra på en fartfylld RIB-orientering i skärgården
rib-orientering

Utmana varandra på en fartfylld RIB-orientering i skärgården

För er som gillar fart o fläkt samt att tävla är RIB-orientering en perfekt aktivitet. Vi samlas på bryggan (vi utgår från Stenungsund) för ombyte, genomgång och information. Under RIB-orienteringen kommer ni navigera till olika platser i skärgården. Väl på rätt plats ska ni hoppa iland och lösa en uppgift.

Vinnarna på varje deltävling får X antal sekunder och inför den stora finalen så summeras allas ihopsamlade sekunder från deltävlingarna. Den med mest sekunder får starta först följt av övriga i den stora finalen. Kostnad 6000 kr + 200 kr per person. Priset inkluderar en öl/cider per person och allt annat som krävs för åkturen. Max 12 personer per ribbåt.

Ta mig till aktivitet

Om Aqua Event

Aquaevent är aktivitets- och upplevelsebolaget på västkusten med störst utbud året om, som med förkärlek till hav vänder sig till både privatpersoner och företag.

Aquaevents mål är att kunna erbjuda aktiviteter och upplevelser med bra kvalitet som man inte provat innan. Skulle ni nu ha provat, vill ni göra de igen. Varje år ska vi ha nya upplevelser på land, nya turer med RIB båtarna, de senaste och roligaste vattenskotrarna att erbjuda.

Utan våran duktiga och ständigt leende personal är Aquaevent ingenting. Våra aktivitetsledare, skeppare och navigatörer, seglare och flyboardinstruktörer har många år bakom sig inom events och upplevelser och är de bästa på västkusten när det gäller att ge er kunder en minnesvärd, rolig och säker upplevelse.